Nailbar

 

Nailbar

 

-Door Annie Tahalea-

Je staat er niet altijd bij stil, maar onze handen zijn ons visitekaartje. Bij kennismaking vormen zij vaak het eerste contact. Zowel in de persoonlijke als professionele sfeer is het moeilijk voorbij te gaan aan deze gedragscode. Wanneer je op zo'n moment het gevoel hebt dat je handen niet representatief zijn, heb je onzekerheid de kans gegeven om zich heen te grijpen, waardoor een belangrijke afspraak, sollicitatie of gewoon een leuk gesprek vaak moeilijker begint dan nodig.

 

Uw handen zijn na uw gezicht het meest zichtbare deel van uw lichaam en staan ieder dag bloot aan invloeden van buitenaf. Bovendien tonen uw handen onze ware leeftijd. Zorg dus voor mooi verzorgde handen voor een perfecte uitstraling. De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij ons op de eerste plaats.

 

In onze nailbar werken wij met producten van het absolute topmerk CND (Creative Nail Design).

De producten van CND -de uitvinder van de kunstnagel- worden door professionele nagelstylisten geprezen en jaar na jaar uitgeroepen als beste ter wereld.

 

CND Shellac

 

Uw handen en uw natuurlijke nagels zijn een persoonlijk visitekaartje. Het is geen overbodige luxe om deze regelmatig te verwennen met een manicure behandeling.

 

Als basis bestaat de manicure behandeling altijd uit het verzachten van de nagelriemen en het eventueel losmaken van de nagelriemen. Het reinigen van de handen en nagels, het scrubben van de huid en het vijlen in vorm en tot hoogglans polijsten van de nagels. De nagelriemen worden geolied en de nagels worden gevoed met een verharder (zonder formaldehyde). De behandeling wordt afgesloten met het inmasseren van de handen met een crème naar keuze.

 

De basis behandeling is altijd uit te breiden met een warme paraffine pakking of een speciaal collageen versterkende crème. Het lakken van nagels in een kleur naar keuze of voor speciale gelegenheden designlakken. Populair is het lakken van de nagels met CND Shellac of Vinylux nagellak. De prijswinnende CND Shellac nagellak blijft maar liefst twee tot drie weken en Vinylux nagellak een week perfect zitten zonder te chippen.